Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Με την ομιλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ξεκινούν οι εργασίες.

Press conference of SYRIZA / Συνέντευξη  του ΣΥΡΙΖΑΣυνεδριάζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής. Οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας μιλώντας χθες στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Κοτζιά «Ελλάδα αποικία χρέους. Ευρωπαϊκή αυτοκρατορία και γερμανική πρωτοκαθεδρία», είπε ότι η Αριστερά πρέπει να πείσει όχι μόνο ότι αυτός ο κόσμος πρέπει να αλλάξει αλλά και ότι μπορεί να αλλάξει.

Σχετικά με τη μάχη στο πολιτικό πεδίο, ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως δεν πρέπει να υποτιμάται, καθώς όπως υποστήριξε «μια εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι απλά μια αλλαγή διακυβέρνησης, θα είναι μια πολιτική αλλαγή που θα αλλάξει και το τοπίο στην Ευρώπη» για να συμπληρώσει ότι «δεν θα γίνει χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί μόνος του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, επίσης, πως χρειάζεται «ο κοινωνικός παράγοντας στο προσκήνιο, για να υπάρχει δυναμική» και «συμμαχίες στο εσωτερικό αλλά και στο διεθνές επίπεδο με χώρες, κινήματα και λαούς».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By