Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Η Κεντροαριστερά που θέλουμε»

Κοινό άρθρο Μανιάτη-Κωνσταντινόπουλου για το ΠΑΣΟΚ του «αύριο»

kostantinopoulosΜε άρθρο τους στα Νέα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μανιάτης και ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος, εξηγούν πως πρέπει να κινηθεί η Κεντροαριστερά, προκειμένου να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση.

«Στη νέα ιστορική περίοδο τίποτα δε θα είναι το ίδιο με το χθες. Το ποια Ελλάδα δεν θέλουμε είναι εύκολο να το βρούμε. Η απλή όμως καταδίκη όλων των κακώς κειμένων δεν είναι παρά βόλεμα σε μια λογική εύκολου τακτικισμού» αναφέρουν.

Η αποφασιστικότητα και η ισχυρή κοινωνική αλληλεγγύη, εκτός των άλλων, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τα δύο στελέχη, λέγοντας «θέλουμε μία Ελλάδα του σεβασμού στα δικαιώματα των άλλων. Ενα κράτος που θέτει ως προτεραιότητα και κρίνεται από την ποιότητα των υπηρεσιών του στην Παιδεία, την Υγεία, στους ελεγκτικούς φορολογικούς μηχανισμούς, στην ασφάλεια και στην κοινωνική προστασία σε αυτούς που πραγματικά την έχουν ανάγκη».

Στήριξη της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, η πρόταση των κ.κ. Μανιάτη και Κωνσταντινόπουλου, για «μια Ελλάδα που δεν δαιμονοποιεί τον ιδιωτικό τομέα, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, αλλά τα αναγνωρίζει ως βασικό πυλώνα της οικονομίας,ως κύριο φορέα θέσεων εργασίας και καθοριστικό παράγοντα καταπολέμησης της ανεργίας».

[space size=»30″]

By