Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Καμμένος πληρώνει νοίκι στον πατέρα του με χρήματα του κόμματος

Νέο  επεισόδιο στη διαμάχη των Νέων με τον Πάνο Καμμένο

kammenos

Συνεχίζεται η κόντρα των Νέων με τον Πάνο Καμμένο, καθώς με δημοσίευμα σήμερα Παρασκευή η εφημερίδα εξαπολύει νέα επίθεση την οποία δεν άφησαν αναπάντητη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.  Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος έχει υποβάλει πέντε αγωγές εναντίον των Νέων,  διεκδικώντας 22 εκ.  ευρώ.

Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε με το δημοσίευμα, που υποστηρίζει ότι εγείρεται μείζον ηθικό ζήτημα όσον αφορά στο ενοίκιο που πληρώνουν οι ΑΝΕΛ για τα γραφεία τους, τα οποία ανήκουν στον πατέρα του κ.Καμμένου, ενώ όπως ισχυρίζεται υπάρχουν ξενοίκιαστα κτίρια στη γύρω περιοχή, τα οποία κοστίζουν λιγότερο.

«Είναι μείζον ηθικό ζήτημα: πώς μπορεί κανείς να δαπανά σε ενοίκια κρατικό χρήμα το οποίο καταλήγει στην ίδια την οικογένειά του, ενώ θα μπορούσε να εξοικονομεί σημαντικά ποσά αν ενοικίαζε άλλο χώρο σε απόσταση μόλις μερικά οικοδομικά τετράγωνα από τα σημερινά γραφεία», υποστηρίζουν τα Νέα.

Σκληρή ήταν η απάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς με ανακοίνωση του γραφείου τύπου το κόμμα του κ.Καμμένου επιτίθεται στον εκδότη των Νέων Σταύρο Ψυχάρη με σκληρές εκφράσεις και δηλώνει ότι «όσους μεσάζοντες και να βάλει και όσο και αν κλάψει γονυπετής, πάλι δεν θα αποσύρουμε αυτή τη φορά την αγωγή και θα εκτελέσουμε τις αποφάσεις.»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν μάλιστα ότι: «Η έρευνα της εφημερίδος σταματά λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση Αμφιθέας και Λεωφόρου Συγγρού, όπου η Νέα Δημοκρατία – της οποίας βουλευτής είναι ο γιος του – που ενοικιάζει από τον πτωχευμένο Βωβό αντίστοιχο κτίριο προς 95.000 ευρώ το μήνα, σε αντιστοιχία των τετραγωνικών των γραφείων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε τιμές Σαμαρά – Βωβού το μίσθωμα θα ανήρχετο σε 32.800 ευρώ το μήνα.»

Ευχόμεθα λόγω της ιδιαιτέρας σχέσεώς του με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους που υπήρξε διοικητής, ο Θεός να τον συγχωρέσει.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By