Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Γιαννόπουλο

«Αμνησία» καταλογίζει στον Τσίπρα η ΝΔ, για «επιστροφή στην εποχή του Εμφυλίου» απαντά η Κουμουνδούρου

nd syriza

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που ξέσπασε σχετικά με τον πρόλογο του βιβλίου του Δ. Κουφοντίνα, τον οποίο υπογράφει ο εκ των ιδρυτικών στελεχών της «Ρόζα» Νίκος Γιαννόπουλος, δίνει σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Η βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ για την άρνησή του να διαγράψει τον κ. Ν. Γιαννόπουλο, «υμνητή του αρχιτρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα».

Μάλιστα όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «αντί ο κ. Τσίπρας να βρει το θάρρος να διαγράψει τον υμνητή του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, βρίσκει το θράσος να ψεύδεται και να ισχυρίζεται πως δεν είναι μέλος του κόμματός του».

Η ίδια συνεχίζει, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «προσποιείται αμνησία» και αποστέλλει σχετικό βίντεο όπου καταγράφεται η «παρουσία και παρέμβαση του κ. Ν. Γιαννόπουλου σε πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ».

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Για άλλη μια φορά η ΝΔ αποκαλύπτεται θέλοντας να μας γυρίσει στην εποχή του Εμφυλίου. Προσπαθεί να κρυφτεί από τις ανυπολόγιστες ευθύνες της για την εξαθλίωση των πολιτών. Στις επερχόμενες εκλογές θα πάρει την απάντηση που της αξίζει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

By