Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το βιβλίο του Κουφοντίνα

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να προσποιείται πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Τα ψέματα τελειώνουν. Είναι υποχρέωσή του να πάρει θέση. Άμεσα και έμπρακτα»

NDvsSYRIZA

H κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και για τον Νίκο Γιαννόπουλο, το ιδρυτικό στέλεχος της «Ρόζα» που υπογράφει τον πρόλογο του βιβλίου, εξακολουθεί να διχάζει.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επανήλθε την Παρασκευή, με αφορμή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα rednotebook.gr,  τοποθέτησης του Δημοσθένη Παπαδάτου Αναγνωστόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το βιβλίο του «Λουκά» της 17Ν, λέγοντας: «Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δ. Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος, σπεύδει να διαφημίσει το βιβλίο του αρχιτρομοκράτη και κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα.  Πλέκει, ταυτόχρονα, το εγκώμιο του συντρόφου του Ν. Γιαννόπουλου που προλογίζει το βιβλίο. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να προσποιείται πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Τα ψέματα τελειώνουν. Είναι υποχρέωσή του να πάρει θέση. Άμεσα και έμπρακτα». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του απαντά: «Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη ΝΔ στον «εμφυλιοπολεμικό» της ξεπεσμό. Η χώρα έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να την απασχολούν, άλλο αν η ΝΔ κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό».

By