Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση στη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου

Αναφορικά με την διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αφορά την κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης των προκηρύξεων του δημοσίου και των ΟΤΑ στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο Τύπο

vouli3

Στα κεραμίδια ανέβηκαν βουλευτές της συμπολίτευσης για την διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αφορά στην κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης των προκηρύξεων του δημοσίου και των ΟΤΑ στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο Τύπο.

Τόσο οι γαλάζιοι Κώστας Σκρέκας, Ασημίνα Σκόνδρα και Γιάννης Κεφαλογιάννης όσο και ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την προωθούμενη ρύθμιση, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων Γρ.Τριανταφυλλόπουλος προέβλεψε ότι θα είναι δυσοίωνο το μέλλον του επαρχιακού τύπου. Την απόσυρση της διάταξης ζήτησε μετά την τοποθέτηση Τριανταφυλλόπουλου ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στην επίμαχη ρύθμιση, υπογραμμίζοντας πως κανένας δεν θέλει τον θάνατο του επαρχιακού τύπου και ότι επιφυλάσσεται για αλλαγές την προσεχή εβδομάδα.

By