Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζεται η προεκλογική μάχη στην Κεν. Μακεδονία

Δηλώσεις των δύο «γαλάζιων» υποψηφίων Περιφερειαρχών, Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα

tzitzikostas-ioannidis

Για απουσία έργου, ανεπάρκεια και υποσχεσιολογία κατηγόρησε τη διοίκηση Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» στην Κατερίνη.

«Προκαλώ την απερχόμενη διοίκηση, αν έχει παραδώσει ένα έργο με δική της υπογραφή -όχι παλαιότερο- εδώ στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, να το δούμε. Εδώ και 18 μήνες, ο δρόμος για το Ελατοχώρι είναι χαλασμένος, πότε θα φτιαχτεί; Τι έγινε για να αναδειχθεί τουριστικά η περιοχή; Εμείς δεν λέμε μεγάλα λόγια, αυτά που λέμε θα τα πράξουμε. Δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις, αλλά έργα που θα κάνουν τη ζωή όλων των πολιτών καλύτερη» είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Για τον εαυτό του επισήμανε ότι διακρίνεται από συνέπεια και αποτελεσματικότητα και ενδεικτικά αναφέρθηκε σε έργα αθλητικών υποδομών που έγιναν στο νομό Πιερίας την εποχή που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Αθλητισμού, όπως ανακατασκευές σε 11 δημοτικά γήπεδα.

Τζιτζικώστας: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας ενώνει

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώνει διαχρονικά όλους τους Έλληνες», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αναφέρθηκε στον ιδρυτή της ΝΔ, με αφορμή την επίσκεψη στη γενέτειρα του, την Πρώτη Σερρών.

«Το γεγονός ότι ελληνόπουλα από όλες τις γωνιές της γης βρίσκονται σήμερα εδώ στην Πρώτη Σερρών, στη γενέτειρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, για να συμμετέχουν στην 11η Μαθητιάδα, αποδεικνύει στην πράξη πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώνει διαχρονικά όλους τους Έλληνες» είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

By