Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για το αγνοούμενο Boeing

«Είμαι βέβαιος ότι η περιοχή στον νότιο (Ινδικό) Ωκεανό είναι η σωστή», δήλωσε ο Άνγκους Χιούστον στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Κουάλα Λουμπούρ

malaysia-flight

Ο επικεφαλής της διεθνούς ομάδας που ερευνά για το αγνοούμενο αεροπλάνο της Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου δήλωσε σήμερα ότι οι έρευνες γίνονται στο σωστό σημείο, παρότι προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να συνδέονται με το Boeing 777. «Είμαι βέβαιος ότι η περιοχή στον νότιο (Ινδικό) Ωκεανό είναι η σωστή», δήλωσε ο Άνγκους Χιούστον στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Κουάλα Λουμπούρ, αφού μια ιδιωτική αυστραλέζικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι εντόπισε τα συντρίμμια ενός αεροπλάνου στον Κόλπο της Βεγγάλης, κοντά στο Μπαγκλαντές. Ο Χιούστον πρόσθεσε ότι τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού του Μπαγκλαντές ερευνούν προσεκτικά την περιοχή στον Κόλπο της Βεγγάλης, όπου η εταιρεία Georesonance ανακοίνωσε ότι εντόπισε αντικείμενα που ενδέχεται να προέρχονται από τα συντρίμμια της πτήσης MH370. «Προς το παρόν δεν έχουν βρει τίποτα», πρόσθεσε.

Εξάλλου, η Malaysia Airlines έδωσε χθες Πέμπτη στη δημοσιότητα την πιο λεπτομερή έως τώρα καταγραφή των όσων συνέβησαν στην πτήση MH370, όπου περιγράφεται η διαδρομή που ενδέχεται να ακολούθησε το αεροπλάνο αφού βγήκε από την καθορισμένη πορεία του και η σύγχυση που ακολούθησε.

By