Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Όλοι και όλες στη ΔΕΘ» «Ή εμείς ή αυτοί»

Ξεκινάμε στις 7 Σεπτέμβρη από την Θεσσαλονίκη τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση

syrizaΠροσυγκέντρωση στις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου με κατεύθυνση το άγαλμα Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους προετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας δυναμικό παρόν στη 78η ΔΕΘ.

«Σήμερα πρέπει να συνδέσουμε τις επιμέρους αντιστάσεις σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα δώσει την μάχη για την τελική ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και αυτών των πολιτικών, την μάχη για την απελευθέρωση από τα μνημόνια, την μάχη που θα βάλει τέλος στην καταστροφή και με την συμμετοχή όλων μας θα ανοίξει ένα νέο δρόμο δικαιοσύνης, δημοκρατίας και αξιοπρέπειας» τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, δίνοντας το σύνθημα για κινητοποιήσεις.

«Σήμερα το σύνθημα «ή εμείς ή αυτοί» δεν εκφράζει απλά την σύγκρουση στο κοινωνικό πεδίο αλλά τον αγώνα για ζωή της μεγάλης πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας» προσθέτουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων για τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή οι βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, τομεάρχης Άμυνας και Βασίλης Χατζηλάμπρου, ΕΚΕ Άμυνας, οι βουλευτές της Α΄ Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Γιάννα Γαϊτάνη, Τάσος Κουράκης, Γιάννης Αμανατίδης, της Β΄ Θεσσαλονίκης, Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και ο συντονιστής ΝΕ Α΄ Θεσσαλονίκης, Νίκος Σαμανίδης με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκεφθούν στην ΕΛΒΟ.
Στις 10 το πρωί θα υπάρξει επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με τη Δέσποινα Σπανού, συντονίστρια του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 7:30 το απόγευμα εκδήλωση-Συζήτηση του SOSστε το Νερό, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Κοτσαμπάμπα- Θεσσαλονίκη, Οι αγώνες του νερού φτάνουνε στη νίκη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By