Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος είναι ο Έλληνας πολιτικός κ. Σόιμπλε;

Το πιο σοβαρό που προκύπτει από τις δηλώσεις Σόιμπλε είναι η απροκάλυπτη παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, δύο ημέρες προ των εκλογών

syriza

«Ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται γύρω από τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Σόιμπλε, των οποίων το περιεχόμενο άλλαξε πολλές φορές τις τελευταίες ώρες, προφανώς για να εξυπηρετηθούν οι προεκλογικές ανάγκες της κυβερνητικής προπαγάνδας»

τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας παράλληλα τον Βόλφγκακ Σόιμπλε να «ξεκαθαρίσει χωρίς υπεκφυγές αν και ποιος Έλληνας πολιτικός τού εισηγήθηκε σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη». Αποσαφηνίζει δε  ότι «μια τέτοια πρόταση δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση  «το πιο σοβαρό που προκύπτει από τις δηλώσεις Σόιμπλε είναι η απροκάλυπτη παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, δύο ημέρες προ των εκλογών» προσθέτοντας ότι «είναι ακριβώς το ίδιο πνεύμα και η λογική των Καννών που αντιμετωπίζει τη χώρα μας ως προτεκτοράτο, ως χώρα περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας όπου μπορούν να ανεβοκατεβάζουν τους πρωθυπουργούς ως μαριονέτες».

Ο  κ. Σόιμπλε, προστίθεται στην ανακοίνωση, έχει και έναν επιπλέον λόγο να πολεμάει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του: «Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μόνος Έλληνας πολιτικός που του έθεσε κατάμουτρα το θέμα του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων».

Τους ενημερώνουμε, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πως οι καιροί αλλάζουν, η Ελλάδα αποκτάει τη δικιά της φωνή και αξιώνει τον σεβασμό της.

By