Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Στον Σαμαρά να τα πει ο Κεδίκογλου αυτά

Στην κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ περί αγοραπωλησίας βουλευτών μπαίνει και η ΝΔ

syriza660Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με αποστασία βουλευτών.

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανεξάρτητα πολιτικών αποχρώσεων, υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής. Οι βουλευτές όλων των κομμάτων πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ή με την πολιτική των μνημονίων και τη διαπλοκή ή με το λαό. Μέση λύση δεν χωράει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτήν επαναλαμβάνει την πρόταση του Αλ. Τσίπρα ότι: «όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας (….) θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο». Ούτε αποστασίες από το κόμματά τους, ούτε αγοροπωλησίες.»

Τέλος ειδικά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο απαντά: «Όσον αφορά τα περί αποστασίας, ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να απευθυνθεί στον πρόεδρό του.»

Νωρίτερα ο Σ. Κεδίκογλου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «υπόσχεται εκλογικές αγοραπωλησίες βουλευτών για να βρεθεί στην εξουσία».

Αφορμή για τη νέα κόντρα έδωσε συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αυγή μέσω της οποίας άνοιξε την πόρτα σε βουλευτές που θα διαφοροποιήσουν τη θέση τους και με τη ψήφο τους θα θέσουν τέρμα «στην καταστροφική πορεία της χώρας».

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για «απροκάλυπτη και αγοραία πρόσκληση αποστασίας», «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» και «πολιτική αλητεία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By