Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφράγισε» την κορυφή ο Ναδάλ [βίντεο]

Με τη νίκη του επί του Βαβρίνκα, ο Ισπανός δεν πέρασε απλά στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals, αλλά εξασφάλισε και το νούμερο 1 στην Παγκόσμια Κατάταξη.

rafa_o2Νίκη διπλής σημασίας για τον Ράφα Ναδάλ στο πλαίσιο του ATP World Tour Finals που διεξάγεται στην «O2 Arena» του Λονδίνου.

Ο Ισπανός τενίστας μπορεί να κέρδισε 2-0 (7-6 και και 7-5) τον Στάνισλας Βαβρίνκα σε 2 ώρες και 14 λεπτά, ωστόσο το μεγαλύτερο κέρδος του ήταν οτι με την επιτυχία του αυτή εξασφάλισε την παραμονή του στο νούμερο 1 της Παγκόσμιας Κατάταξης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ναδάλ έψαχνε δύο νίκες στην Αγγλική πρωτεύουσα και τις πέτυχε γρήγορα γρήγορα, πετυχαίνοντας τον στόχο του και επιβεβαιώνοντας όσους τον ψήφισαν ως τον «Comeback Player of the Year».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως τον Ελβετό τενίστα, τον έχει αντιμετωπίσει συνολικά 12 φορές, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε σετ…

Ωστόσο λίγο έλειψε ο… κανόνας αυτός, να βρει την εξαίρεσή του στην «Ο2», όμως ο Βραβρίνκα προδόθηκε από τα λάθη που ο ίδιος έκανε, με αποτέλεσμα τα σετ να πάνε στον Ισπανό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By