Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σχόλασαν άρον άρον το Πολιτικό Συμβούλιο στο ΠΑΣΟΚ

Η παρέμβαση της Τόνιας Αντωνίου παραλίγο να προκαλέσουν «πόλεμο» στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου

pasok-xarilaou-trikoupi-grafeia

Μόλις μισή ώρα κράτησε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς η παρέμβαση της Τόνιας Αντωνίου, που ήταν και η μοναδική που μίλησε, παραλίγο να προκαλέσει εγκεφαλικό στα στελέχη που ήταν παρόντα.
Η κ. Αντωνίου έλαβε τον λόγο αμέσως μετά τις εισαγωγικές δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου. , αιχμές προς του συναδέλφους της, Κώστα Σκανδαλίδη και Νίκο Ανδουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής της η κ. Αντωνίου άφησε ευθείς αιχμές προς τον κ. Σκανδαλίδη σχολίασε πως «αυτοί που υπονόμευαν την πρωτοβουλία των 58 μέσα από το ΠΑΣΟΚ, σήμερα λένε ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε».

Ακολούθησαν μετά οι αιχμές προς τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορείς από τη μία να λες ότι πρέπει να έχουμε το καλύτερο δυνατό ευρωψηφοδέλτιο και από την άλλη να μιλάς υπέρ του ασυμβίβαστου». Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο η κ. Αντωνίου φέρεται να είπε προς τον κ. Ανδρουλάκη…«εσύ να είσαι υποψήφιος…».

Η παρέμβαση της κ. Αντωνίου ήταν μάλλον καταλυτική, καθώς κανένα άλλο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου δεν μίλησε, αντιθέτως μάλιστα, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε αμέσως.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την ολοκλήρωση της συνεδρίαση υπήρξε παρέμβαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι εκδοχές είναι δύο, είτε ότι παρενέβη ο ίδιος ο Κώστας Σκανδαλίδης, που φέρεται να είπε «να τελειώνουμε εδώ και συνεχίζουμε άλλη στιγμή». Ή ότι παρενέβη ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που φέρεται να είπε «δεν είναι ώρα να σκοτωθούμε, έχουμε μπροστά μας και τη συνδιάσκεψη».

By