Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης

Προέβαλε αντίσταση για να αποφύγει τη σύλληψη

narkwtika

Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος καθώς φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά μέσα στις φυλακές Γρεβενών.

Στην ΕΛΑΣ υπήρχε η πληροφορία ότι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών διακινούσε ηρωίνη, έτσι αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τον 33χρονο όταν αυτός έφευγε από το σπίτι του για τη δουλειά του.

Ο υπάλληλος των φυλακών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή τους για έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν σε υπαίθριο χώρο, ενώ είχε πετάξει προηγουμένως αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης. Επίσης, κατά τη διαδικασία της ακινητοποίησής του προέβαλε αντίσταση για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή Γρεβενών προκειμένου να απολογηθεί.

Την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται για να διακριβωθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και η τυχόν συμμετοχή άλλων προσώπων, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας.

Η έρευνα και ο χειρισμός της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

By