Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύσκεψη στο υπουργείο Υποδομών, για τον σεισμό στην Κεφαλονιά

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τις 9.30 το πρωί άνοιξαν από τα συνεργεία του δήμου, τα σημεία που είχαν κλείσει στον δρόμο Αργοστολιου -Ληξουρίου

seismos2

Σύσκεψη για την Κεφαλονιά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πραγματοποιείται σε λίγη ώρα στο υπουργείο Υποδομών, υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στο νησί μεταβαίνει εκ νέου ο γγ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου μηχανικών.

«Το υπουργείο είναι έτοιμο, αν χρειαστούν, να αποστείλει στην Κεφαλονιά όσα κοντέινερ απαιτηθούν» δήλωσε στο ΑΜΠΕ κορυφαία πηγή του υπουργείου Υποδομών. Ωστόσο, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, διευκρίνισε ότι δεν έχουν ζητηθεί μέχρι στιγμής κοντέινερ. Το μόνο που ζήτησα, είπε, είναι να αποσταλούν δυνάμεις του Μηχανικού να ελέγξουν τις πεζογέφυρες, ενώ ανέφερε, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πλήρης καταγραφή των ζημιών.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τις 9.30 το πρωί άνοιξαν από τα συνεργεία του δήμου, τα σημεία που είχαν κλείσει στον δρόμο Αργοστολιου -Ληξουρίου, εξαιτίας κατολισθήσεων και προς το παρόν διέρχονται τα δημόσια οχήματα, ενώ από ώρα σε ώρα, αποκαθίσταται και η πορθμιακή σύνδεση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By