Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Μπουμσόνγκ από τον Παναθηναϊκό

Ο Γάλλος αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

boumwallΑπό την ημέρα που ανέλαβε ο Γιάννης Αναστασίου την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» είχε καταστήσει σαφές πως ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι απολαβές του, οι οποίες μαζί με την εφορία ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο, κρίνονταν υπερβολικές.

Έτσι, εδώ και μέρες είχαν ξεκινήσει οι επαφές για την λύση του συμβολαίου του, που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη.

Ο Γάλλος αμυντικός, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ συνοδευόμενος από την μητέρα του, υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του.

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του, είπε: «Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είμαι λίγο στεναχωρημένος που φεύγω από έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Όμως αυτή είναι η ζωή. Και είμαι πολύ περήφανος που αγωνίστηκα για ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Πολύ περήφανος, ακόμα και αν αγωνίστηκα για τον Παναθηναϊκό σε πολύ δύσκολες εποχές. Όμως δεν το μετανιώνω. Είμαι πολύ περήφανος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να σπάσουμε το συμβόλαιο, γιατί ο σύλλογος μπαίνει σε έναν νέο κύκλο. Δεν έχω θυμό, είναι κάτι που ήταν προφανές, γιατί το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι πολύ σφικτό και έπρεπε να έρθουμε σε συμφωνία. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την στήριξη τους.

Πραγματικά τους ευχαριστώ, όπως και την διοίκηση του Παναθηναϊκού, το νέο τεχνικό επιτελείο και τους εύχομαι ότι καλύτερο. Θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος. Γιατί όπως είπα και πιο πριν, είμαι περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By