Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑΙΠΕΔ για ΟΠΑΠ: Η τράτα φέρνει καλή ψαριά

Στο τέλος του μήνα θα δοθούν οι προσφορές και για τη ΔΕΠΑ, ανακοίνωσε ο Στέλιος Σταυρίδης.

paixnidia
© FOSPHOTOS Konstantinos Tsakalidis

Η απροθυμία των τελευταίων τριών ετών να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα ήταν μία από τις αιτίες που έφεραν ισοπέδωση μισθών και βάρβαρη φορολογία. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέλιος Σταυρίδης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist.

Ο κ. Σταυρίδης υπογράμμισε πως «όσοι είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων επιλέγουν περαιτέρω εξαθλίωση εισοδημάτων και περαιτέρω βάρβαρη φορολογία. Άρα, και περαιτέρω ύφεση στην αγορά. Κάναμε έγκλημα με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων δίνοντας έμφαση στο δημοσιονομικό, όμως ιδιωτικοποιήσεις σημαίνει ανάπτυξη, σημαίνει δημιουργία θέσεων εργασίας κατά εκατοντάδες χιλιάδες, σημαίνει έσοδα».

Σύμφωνα με το πρόεδρο του Ταμείου, το όραμα του ΤΑΙΠΕΔ είναι «να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Ελλάδας με κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς όρους που εμείς θα θέσουμε και θα επιτρέψουν την ισόρροπη ανάπτυξη στην κοινωνία. Θα προχωρήσουμε αποφασιστικά με την αίσθηση του επείγοντος. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Μπορούμε να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές στην ανάπτυξη».

Σχετικά με τον ΟΠΑΠ, ο κ. Σταυρίδης, ανέφερε πως η τράτα έρχεται και φέρνει καλή ψαριά. Αύριο ανοίγουν οι προσφορές και θα έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για την ΔΕΠΑ ανακοίνωσε ότι στο τέλος του μήνα θα δοθούν οι προσφορές.

 

By