Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τατσόπουλος για Χ.Α.: Τους δίνουμε το έπαθλο στον τραμπουκισμό και στο ξύλο

«Τους βγάζουμε το καπέλο σε αυτή την τέχνη και δίνουμε συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους τους που τους έστειλαν μέσα στη Βουλή, για να μας δείρουν», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής για το χθεσινό περιστατικό στην Ολομέλεια

pappas-xristos-xrisiavgi

Τραμπούκους χαρακτήρισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μία μέρα μετά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Βουλή με τους βουλευτές της Χ.Α. και τις απειλητικές προς το μέρος του κινήσεις του Νίκου Μίχου.

«Δε χρειάζεται να μας δείρουν. Τους δίνουμε το έπαθλο στον τραμπουκισμό και στο ξύλο. Τραμπούκοι είναι οι άνθρωποι. Αυτή την τέχνη έμαθαν… » δήλωσε, μιλώντας στον ANT1.

«Τους βγάζουμε το καπέλο σε αυτή την τέχνη και δίνουμε συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους τους που τους έστειλαν μέσα στη Βουλή, για να μας δείρουν», συμπλήρωσε ο κ. Τατσόπουλος.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε σε μια ομιλία του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος είχε αναγνώσει ένα νεανικό κείμενο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στο οποίο υμνούσε τον Χίτλερ. «Ήθελε να πει το παραμύθι του ο κ. Παππάς περί νεανικού ναζισμού. Τα κείμενα αυτά τα έγραφαν και πριν από δύο ή τρία χρόνια», είπε ο κ. Τατσόπουλος. «Τους έλεγα φασίστες και να μη μας λένε το παραμύθι τους. Μέσα σε όλο τον κακό χαμό, ο Μίχος μου φώναζε «βούλωστο» και τότε σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε «κάνε πίσω»».

By