Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ΕΛΤΑ ρίχνουν τις τιμές

Στόχος να διεκδικήσουν ένα σημαντικό μέρος από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων.

1Σε νέες μειωμένες τιμές στα δέματα εσωτερικού, που μεσοσταθμικά φτάνουν και το 50% προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, επιχειρώντας να διεκδικήσουν ένα σημαντικό μέρος από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων.

Ειδικότερα, τα ΕΛΤΑ δίνοντας έμφαση σε νέες υπηρεσίες, με διευρυμένο το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους, εισάγουν νέα τιμολογιακή πολιτική για τα δέματα εσωτερικού, παρέχοντας στους πελάτες τους, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να διακινούν δέματα που κατατίθενται στα καταστήματά της και παραλαμβάνονται από αυτά σε νέες μειωμένες τιμές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με ελάχιστη χρέωση 1,50 ευρώ ανά δέμα για τα μεμονωμένα δέματα και 1,20 ευρώ ανά δέμα για τα ομαδικά κατατιθέμενα δέματα, οι νέες τιμές διαμορφώνονται σε 0,50 ευρώ/κιλό.

Επιπλέον, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής προεκλογικού υλικού στην εκλογική αναμέτρηση για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, καθώς και σ” αυτή των ευρωεκλογών, σε ειδικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, τα ΕΛΤΑ παρέχουν σε κόμματα, εκλογικούς συνδυασμούς και υποψηφίους, τις υπηρεσίες Ad Post(ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη) και Unaddressed Mail(ομαδική αλληλογραφία χωρίς διεύθυνση παραλήπτη).

By