Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα νέα «Google Quizzes» βάζουν σε δοκιμασία τους προγραμματιστές του διαδικτύου

Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το διεθνές συνέδριο «Developer Days» στη Θεσσαλονίκη με διοργανωτές  την Κοινότητα Προγραμματιστών της Google και τη ΔΕΘ- HELEXPO

Google-offices-Tel-Aviv_35600_400

Έρχονται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα τα Google Quizzes, μια δοκιμασία που δίνει τη δυνατότητα σε προγραμματιστές να μετρήσουν τις ικανότητες τους και «ανοίγει» σε αυτούς μια πόρτα πρόσληψής τους στην εταιρεία.

«Όχημα» είναι το διεθνές συνέδριο «Developer Days» που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στις 20 και 21 Φεβρουαρίου με διοργανωτές την Κοινότητα Προγραμματιστών της Google (GDG Thessaloniki) και τη ΔΕΘ- HELEXPO.

«Τα Google Quizzes είναι μια δοκιμασία που τη διαχειρίζεται η ίδια η εταιρεία. Εμείς, ως επίσημη κοινότητα προγραμματιστών της Google προωθούμε αυτή τη διαδικασία έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε προγραμματιστές από την Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μάθουν για τα κουίζ», εξήγησε μιλώντας στο ΑΜΠΕ o ιδρυτής του GDG Thessaloniki, Παναγιώτης Τζίνης.

By