Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Να απονεμηθεί χάρη στον Μπερλουσκόνι, ζητούν τα πέντε παιδιά του

Πηγές της ιταλικής προεδρίας της Δημοκρατίας έκαναν γνωστό, πάντως,  ότι «ουδεμία σχετική επιστολή για απονομή χάριτος έχει παραληφθεί»

Vier Jahre Haft fuer Berlusconi wegen Steuerhinterziehung

Ο Ιταλός κεντροδεξιός πρώην γερουσιαστής Μαρτσέλλο Ντελ΄Oύτρι, συμμετέχοντας χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του δημόσιου καναλιού Rai Due, δήλωσε ότι «τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, από κοινού, ζήτησαν να απονεμηθεί χάρη στον πατέρα τους».

«Τα παιδιά του ζήτησαν να απονεμηθεί χάρη, αλλά δεν θέλουν να του την δώσουν, θέλουν να τον αναγκάσουν να σηκώσει τα χέρια ψηλά» πρόσθεσε ο Ντέλ΄Ούτρι, ο οποίος έχει καταδικασθεί από το εφετείο του Παλέρμο σε κάθειρξη επτά χρόνων για έξωθεν σύμπραξη με την μαφία.

Πηγές της ιταλικής προεδρίας της Δημοκρατίας έκαναν γνωστό ότι «ουδεμία σχετική επιστολή για απονομή χάριτος έχει παραληφθεί».

Έως τώρα, καμία άλλη πηγή, εκτός από τον Ντέλ΄Ούτρι, δεν αναφέρεται σε τυχόν κινήσεις της οικογένειας Μπερλουσκόνι με στόχο την απονομή χάριτος.

Αντιθέτως, ο Νικολό Γκεντίνι, ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Σ. Μπερλουσκόνι, έκανε γνωστό ότι «η είδηση σύμφωνα με την οποία τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησαν να απονεμηθεί χάρη στον πατέρα τους, στερείται παντελώς βάσης».

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By