Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα πράγματα σοβαρεύουν και γίνονται ιδιαίτερα απειλητικά για το ελληνικό μπάσκετ…

«Η κατάσταση με τη διαιτησία είναι αηδιαστική. Βασιλακόπουλος, Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν καταστρέψει το μπάσκετ. Είναι άρρωστοι και έχουν ξεπεράσει τα πάντα»

aggelopoulos

Ξεφεύγει η κατάσταση… Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, σε ένα τρομερό ξέσπασμα κατά της διαιτησίας και της ηγεσίας του ελληνικού μπάσκετ είπαν: «Κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα πάει στην Εθνική».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Η κατάσταση με τη διαιτησία είναι αηδιαστική. Βασιλακόπουλος, Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν καταστρέψει το μπάσκετ. Είναι άρρωστοι και έχουν ξεπεράσει τα πάντα».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρενέβη: «Πρέπει να νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου που, όπως και πέρυσι στον πρώτο τελικό, ήρθαν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να νικήσει η ομαδάρα. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΕΟΚ».

Ο λόγος ξανά στον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Έχετε δει πώς είναι η κατάσταση. Εσείς θ” αντιδράσετε; Ο κ.Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά, έχει θέματα, μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις στην Εθνική για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει, έχει θέμα. Δεν του ανήκει όμως. Είναι θέμα με το νόμο. Απλώς δεν θα πάει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού. Τέλος, μην το ψάχνετε». Που πάμε ρε παιδιά;

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By