Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τη σύνδεση του κρησφύγετου με τον Μαζιώτη εξετάζουν οι αρχές (εικόνες)

Δεν αποκλείεται το γεγονός να είχε βρεθεί στο κρησφύγετο στη Νέα Μάκρη ο εγκέφαλος του Επαναστατικού Αγώνα

maziotsi_roupa622Το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε στη Νέα Μακρη από την αστυνομία ένα οίκισμα που φαίνεται να χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Σπύρος Δραβίλας, ένας από τους τρεις καταζητούμενους για την κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το iefimerida.gr, οι Αρχές επιβεβαίωσαν την εμπλοκή του Δραβίλα, έπειτα από το DNA του που βρέθηκε στο σπίτι και και ταυτοποιήθηκε με εκείνο του γνωστού ποινικού, ενώ φέρεται να τον έχουν αναγνωρίσει και οι κάτοικοι της περιοχής.

Το σπίτι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, εγκαταλείφθηκε μετά τη ληστεία στο Δίστομο και οι αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να είχαν περάσει από εκεί και οι Χριστοδούλου και Πετρακάκης οι οποίοι καταζητούνται.

nea makri krisfugeto antitromokratiki maziwti
Το οίκισμα στη Νέα Μάκρη

Για μία ακόμη φορά, το βλέμμα των επικεφαλής της έρευνας στρέφεται για ακόμη μια φορά προς τον Νίκο Μαζιώτη, καθώς, με δεδομένο ότι αναζητείται εδώ και καιρό η γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα, οι Αρχές ψάχνουν σύνδεση του κρησφύγετου με τον συλληφθέντα τρομοκράτη.

Δεν αποκλείεται το γεγονός στο σπίτι να είχε βρεθεί και ο ίδιος ο εγκέφαλος του Επαναστατικού Αγώνα, καθώς, είναι γνωστό πως οι ομάδες συνεργάζονταν.krisfugeto nea makri mazioti

By