Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τιμητικός έπαινος στο Λιμενικό για την εξάρθρωση του κυκλώματος ηρωίνης

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποδέχθηκε στο γραφείο του τους επικεφαλής για να τους συγχαρεί, αλλά και όλο το ένστολο προσωπικό του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, οι οποίοι αποτέλεσαν τον επιχειρησιακό βραχίονα της αποστολής

varvitsiotis

Τιμητικό έπαινο απένειμε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την επιτυχή επιχείρηση εντοπισμού της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης και την εξάρθρωση του οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υποδέχθηκε στο γραφείο του τους επικεφαλής για να τους συγχαρεί, αλλά και όλο το ένστολο προσωπικό του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, οι οποίοι αποτέλεσαν τον επιχειρησιακό βραχίονα της αποστολής που οδήγησε στον εντοπισμό και την κατάσχεση της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης στην Ευρώπη.

Ο υπουργός μίλησε για μια μοναδική επιχείρηση σε φύση και εύρος που έγινε μέσα στο ελληνικό έδαφος.Το σημαντικό είναι ότι το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή είναι σε μία φάση οργάνωσης και δυνατοτήτων, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο υπουργός Ναυτιλίας εξήρε τη συλλογική δουλειά όλων των τμημάτων που συμμετείχαν στην υπόθεση, καθώς και το υψηλό φρόνημα επαγγελματισμού που επέδειξαν. Επίσης τους μετέφερε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και όλης της κυβέρνησης.

Τον τιμητικό έπαινο παρέλαβαν ο διοικητής Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ο διοικητής Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) ΛΣ– ΕΛΑΚΤ, ο διευθυντής Ειδικών Μονάδων ΑΛΣ- ΕΛΑΚΤ, ο διευθυντής Κρατικής Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου ΑΛΣ- ΕΛΑΚΤ και ο διοικητής Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Επίσης, στην τελετή παρέστησαν ο γγ Ναυτιλίας, Αθανάσιος Μπούσιος, ο γγ Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος ΛΣ- ΕΛΑΚΤ, Αθανάσιος Αθανασόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

By