Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι απαντά ο Βενιζέλος για τον Παπανδρέου

«Αδειάζουν» τον Κασσή από τη Χαριλάου Τρικούπη

pasok622_201113 Συνεχίζονται τα… κύματα από την εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στη βιβλιοπαρουσίαση της Μαριλένας Κοππά το πρωί της Δευτέρας, με τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Κάραβελ εν όψει των ευρωεκλογών πως «δεν με ενοχλεί τίποτα» ότι κοιτάμε το έθνος, τον τόπο, την οικονομία και τους πολίτες και πως γι” αυτά αγωνιζόμαστε, καθώς επίσης και πως όλα τα άλλα είναι αστεία και δεν έχουν σημασία.

Μετά το πέρας της συνέντευξης, μιλώντας και πάλι σε δημοσιογράφους, ο κ. Βενιζέλος αναρωτήθηκε «πόσο πιο καθαρό προοδευτικό πρόσημο είχε η τρικομματική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ από την αντίστοιχη του 2011 με ΠΑΣΟΚ, – Νέα Δημοκρατία – ΛΑΟΣ», αφήνοντας αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού και την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ακόμα, ως απάντηση στις έντονες ερωτήσεις για τον κ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του κόμματος επικαλέστηκε τον τελευταίο στίχο από το ποίημα του Νίκου Εγγονόπουλου Μπολιβάρ: «Τι γύρευες στη Λάρισα, εσύ ένας Υδραίος;».

Σχετικά με τη δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή στον Βήμα Fm «ας πάνε στην ευχή της Παναγίας και ας πάνε στη ΔΗΜΑΡ και αυτός και αυτοί που τους έστειλε εκείνος εκεί», απλά λένε στο ΠΑΣΟΚ ότι ο κ. Κασσής συνηθίζει να στέλνει «στην ευχή της Παναγίας» είτε τα μνημόνια, είτε τις τροπολογίες, π.χ. για το γάλα, είτε τώρα τον Γ. Παπανδρέου και τους συνεργάτες του.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

By