Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Κάμα Σούτρα σε 3D!

Νέα εφαρμογή σε smartphone και στο table.

kamasutra1Η αυξανόμενη χρήση νέας τεχνολογίας, όπως τα smartphones και τα tablets, έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας τεράστιος αριθμός νέων εφαρμογών για τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και το Kama Xcitra.

Το Kama Xcitra είναι μία εφαρμογή, η οποία μπορεί και μετατρέπει τις εικονογραφήσεις του κλασσικού ινδουιστικού εγχειριδίου, Κάμα Σούτρα σε τρισδιάστατα ολογράμματα που μπορούν να εμφανίζονται μπροστά σας με τη βοήθεια του smartphone ή του tablet σας.

Ο χρήστης, με τη βοήθεια των δωρεάν εφαρμογών για το smartphone ή το tablet του, μπορεί να δει κάθε εικονογράφημα από διάφορες γωνίες, ώστε να έχει πιο σαφή άποψη για καθεμία από τις 69 στάσεις. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει, μεταξύ άλλων, στους χρήστες να μεταβάλλουν την εμφάνιση των μοντέλων, αλλάζοντας τα μαλλιά και το χρώμα του δέρματος, αλλά και να προσθέσουν μουσική.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και συνοδεύεται μαζί με μια νέα εκδοχή του κειμένου, που βασίζεται σε αρχαίες ινδουϊστικές φιλοσοφίες και πιστεύεται ότι γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια.

By