Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Καραϊκάκη βελτίωσε τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 της Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

1013222Με χαμόγελα αισιοδοξίας αποχώρησαν από τα εντός έδρας αποκαλυπτήρια των «ερυθρόλευκων», οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο της νίκης με 1-0, αλλά κυρίως της εμφανίσεις και ειδικά αυτής στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Με τους Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ και Τσόρι για πρώτη φορά να παίζουν μαζί στο βασικό σχήμα, οι Πρωταθλητές έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στην επίθεση και κυρίως σημάδια βελτίωσης στην άμυνα. Χωρίς ωστόσο να λείπουν τα κενά στα μετόπισθεν, τα οποία πάντως μειώθηκαν αισθητά…

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και εκρηκτικότητα στο παιχνίδι τους, αλλά το γκολ το πέτυχαν στο 14′ από μία στημένη φάση, με την κεφαλιά του Σιόβα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός των παικτών του Μίτσελ έπεσε, αλλά η είσοδος του Φετφατζίδη αντί του Σαβιόλα, τον ανέβασε εκ νέου, με τον ίδιο και τον Μανωλά να χάνουν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους.

Πλέον οι Πειραιώτες πάνε στο πολύ δυνατό φιλικό του Σαββάτου στην Βαλένθια με στόχο να δείξουν νέα σημάδια βελτίωσης και να διώξουν τις… μουρμούρες που υπήρχαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Σαλίνο, Χολέβας, Παπαδόπουλος (46’ Μανωλάς), Σιόβας (81’ Σάμαρης), Φέισα, Μανιάτης (81’ Μετζανί), Ντομίνγκεζ (70’ Μασάντο), Κάμπελ (62’ Μήτρογλου), Βάις (70’ Φουστέρ), Σαβιόλα (62’ Φετφατζίδης).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Ντε Ζέου, Μιλιβόγιεβιτς, Σουάρεζ, Ναχάρ, Νούιτινκ, Κουγιατέ, Κλιέσταν, Εμπεμπά, Ζιγιέ, Λουκάκου. Αγωνίστηκαν και οι Πρατ, Ακεμπόνγκ, Γκόχι Μπι, Χάιλεν, Βίκο, Τιέλεμανς, Βάντεν Μπόρε.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By