Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το μήνυμα στη μπλούζα του κυβερνήτη του Boeing δημιουργεί νέα σενάρια

Το FBI δεν αποκλείει την πιθανότητα ο «πειρατής» να είναι ο ίδιος ο πιλότος ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους, ενδεχομένως οι επιβάτες να κρατούνται σε άγνωστη τοποθεσία

malaysia airlines_kuvernitis

Μία φωτογραφία του κυβερνήτη του εξαφανισμένου Boeing, στην οποία ο ίδιος εικονίζεται να φορά μία μπλούζα με πολιτικό μήνυμα, «Democracy is dead» (Η Δημοκρατία είναι νεκρή), έχει πυροδοτήσει νέα σενάρια γύρω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Malaysia Airlines.

Οι ερευνητές, συνδυάζοντας την πληροφορία ότι ο κυβερνήτης, Zaharie Ahmad Shah, είναι φανατικός υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Anwar Ibrahim, οδηγούνται στο ενδεχόμενο σενάριο ότι «θα μπορούσε ο ίδιος να έχει καταλάβει το αεροπλάνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Η εν λόγω εκδοχή, ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης φυλακίστηκε «για ομοφυλοφιλία» λίγο πριν από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing.

Επιπλέον, όπως έχει γίνει γνωστό, η σύζυγος του κυβερνήτη με τα τρία τους παιδιά, μετακόμισε μία ημέρα πριν την εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Το FBI λοιπόν, δεν αποκλείει την πιθανότητα ο «πειρατής» να είναι ο ίδιος ο πιλότος ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους, ενδεχομένως οι επιβάτες να κρατούνται σε άγνωστη τοποθεσία.

πηγή φωτό: Sunday mirror

By