Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα του Τότι για τον τελικό (video)

TottiΣτις 26 Μαΐου Ρόμα και Λάτσιο διασταυρώνουν τα… ξίφη τους, στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και ο αρχηγός των «Τζιλαρόσι» δίνει το στίγμα του για το ντέρμπι της αιώνιας πόλης…

Πως; Με ένα καταπληκτικό video, στο οποίο μιλάει για τα συναισθήματά του προς τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: «Σας βλέπω στις εξέδρες, σας νιώθω να με παρακολουθείτε. Είμαι ευγνώμων που είστε εκεί. Θέλω να το ξέρετε αυτό. Θέλετε να μάθετε τι σκέφτομαι;

Ποιος πραγματικά είμαι; Δεν μπορώ να σας το δώσω αυτό, αλλά μπορώ να σας δώσω 90 λεπτά με όλη μου την καρδιά. Σας το δίνω εδώ και 20 χρόνια, 672 φορές και με 282 γκολ. Σας έχω αφιερώσει όλη μου την καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Για μία ομάδα, τη Ρόμα, παίζοντας για σας, τους οπαδούς μας. Ίσως είναι η στιγμή μου να σας ευχαριστήσω, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. Εκ μέρους αυτής της μεγάλης ομάδας. Μου έχετε δώσει το πιο αγνό δώρο που μπορεί να πάρει κανείς: την ενέργεια να συνεχίσω.

Ελπίζω να σας ικανοποιήσει, αλλά και αν δεν γίνει αυτό, πιστέψτε κάνω το καλύτερο. Όπως κι εσείς, διψάω για περισσότερα».

By