Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το νέο πρόσωπο της L’Oreal είναι η 69χρονη Helen Mirren!

Γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία

mirren loreal s

Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η ομορφιά και η λάμψη δεν έχουν όρια και κυρίως ηλικία, αφού στα 69 της χρόνια η ηθοποιός Helen Mirren έγνε το νέο πρόσωπο της γνωστής εταιρείας καλλυντικών, L’Oreal!

Κι όμως, η βρετανίδα σταρ κατάφερε να αφήσει στην άκρη δεκάδες συναδέλφους της -οι οποίες μετρούν τουλάχιστον τα μισά της χρόνια- και πλέον εκπροσωπεί την εταιρεία.

Η εταιρεία φαίνεται πως «γοητεύτηκε» από την ομορφιά, τη λάμψη και την όρεξη της Helen Mirren για ζωή. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να αγνοήσει μια σπουδαία γυναίκα η οποία έχει πει ότι το να γερνάει κανείς είναι η «απόλυτη περιπέτεια», αλλά και πως στην ηλικία των 69 νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όσον αφορά στα μυστικά ομορφιάς της, η Mirren δεν έχει αποκαλύψει πολλά, πέρα από το ότι κόβει μόνη της τα μαλλιά της και ότι κάνει λίγες ασκήσεις ενδυνάμωσης για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

mirren slo

Συγκεκριμένα, ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο διαρκεί μόλις 12 λεπτά και περιλαμβάνει δέκα ασκήσεις για γυναίκες, όπως χαλαρά push-ups, άλματα, τρέξιμο και περιστροφές των χεριών.

helen ads d

By