Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το νέο σήμα του ΠΑΟΚ [βίντεο]

Μία βελτιωμένη έκδοση του δικέφαλου, παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας.

paoksimaΗ εποχή του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ δεν συνοδεύεται μόνο με αλλαγές στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της ομάδας, αλλά και στο σήμα αυτής.

Την Τρίτη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, οι άνθρωπο του «δικεφάλου» παρουσίασαν το νέο σήμα, το οποίο μπορεί να μην έχει αλλαγές στην ουσία, έχει όμως σε κάποιες λεπτομέρειες.

«Ουσιαστικά αυτό που έγινε ήταν η βελτίωση των γραμμών του αετού, τους όγκους και ανοίξαμε τα φτερά για να γίνει πιο δυναμικό το σήμα. Φτιάξαμε μια γραμμή που είναι γεωμετρική και θα είναι διαχρονική. Υπάρχουν αναφορές στην ιστορία του ΠΑΟΚ με το Βυζάντιο με το χρυσό χρώμα», τόνισε ο Αλέξης Νίκου που συνεργάστηκε για την σχεδίαση.

Όσον αφορά το στόχο αυτής της αλλαγής, ο υπεύθυνος το τμήματος μάρκετινγκ, είπε: «Έχει πολλές συνιστώσες το target group του ΠΑΟΚ. Αυτούς που θέλουμε να προσεγγίσουμε πάλι είναι αυτοί οι οποίοι για κάποιους λόγους δεν έρχονται.

Βλέπουν στην τηλεόραση, παθιάζονται με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έρχονται στο γήπεδο. Αυτό είναι το target group μας. Αυτό που έχει αυτό το λογότυπο, είναι να του δώσουμε συναίσθημα. Συναίσθημα θα του δώσουμε μέσα από αγωνιστικές επιτυχίες. Είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό».

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By