Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ περιμένει τη νέα πρόταση για τα ακίνητα

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος θεωρεί ότι τo ν/σ δεν έχει εσωτερικά χαρακτηριστικά δικαιοσύνης

odysseas_konstantinopoulos610

Τη νέα πρόταση για το «χαράτσι» περιμένει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δηλώσεις του στον Alpha 98,9 ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέρας Κωνσταντινόπουλος.

Στη συνέντευξή του τόνισε ότι το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων δεν έχει εσωτερικά χαρακτηριστικά δικαιοσύνης και υπογράμμισε: «Πρέπει να δοθεί χρόνος, να δώσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει, ο Φίλιππος Σαχινίδης με μια ομάδα τεχνοκρατών-βουλευτών, να συνεργαστούν με τον υπ. Οικονομικών ώστε να υπάρξει δικαιοσύνη».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε η καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση: «Συμφωνούν οι ΚΟ και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θα γίνει αναβολή τουλάχιστον μιας εβδομάδας για να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην πρόταση παράτασης του «χαρατσιού», λέγοντας ότι ήταν μια λύση που είχε επιβληθεί στο ΠΑΣΟΚ. «Θέλουμε να δούμε την πρόταση. Τον λόγο έχει ο υπουργός Οικονομικών και η πλειοψηφία της κυβέρνησης» ανέφερε σχετικά.

Την Τρίτη έρχεται η τρόικα

Σχετικά με την έλευση της τρόικας, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι, από την στιγμή που ο κ. Στουρνάρας είπε ότι τους περιμένει την Τρίτη στο γραφείο του, «θα περιμένουμε να έρθουμε την Τρίτη στο γραφείο του».
«Ακροδεξιά λογική και πρακτική» από τον Φ. Κρανιδιώτη

Εν τω μεταξύ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δίστασε να επιτεθεί στον Φαήλο Κρανιδιώτη, κατηγορώντας τον χρησιμοποιεί ακροδεξιά λογική και πρακτική και ότι έχει σχέσεις με την ηγεσία της ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον κ. Κρανιδιώτη για τις δηλώσεις του που έκανε την Πέμπτη στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, υποστηρίζοντας ότι επιβάλλει την παρουσία του στα ΜΜΕ.

«Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να υπονομεύσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό και πιστεύω ότι κανένας δεν θέλει –ειδικά ο κ. Κρανιδιώτης- να υπονομεύσει τον πρωθυπουργό και τη σταθερότητα της χώρας. Όπως εγώ δεν αποδέχομαι στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλούν απαξιωτικά για τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ, ανάλογο σεβασμό πρέπει να δείχνει και ο Φαήλος Κρανιδιώτης που είναι στέλεχος της ΝΔ» κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By