Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το «Ποτάμι» κάνει πρεμιέρα στην Κρήτη το Σάββατο

Σειρά παίρνουν η Ήπειρος και η Πελοπόννησος

to potami

Από την Κρήτη θα ξεκινήσει την προεκλογική περιοδεία του ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης με όνομα «Το Ποτάμι», απ”  όπου και αναμένεται να κάνει την πρώτη δημόσια ομιλία του το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» θα παραμείνει στην Κρήτη τρεις ημέρες και ένας από τους σταθμούς στην περιοδεία του θα είναι η συνάντηση με τους οινοποιούς του νησιού, οι οποίοι για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιούν την Έκθεση «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014» στον «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Ο κ. Θεοδωράκης, επίσης, θα συναντηθεί με κατοίκους του Ρεθύμνου που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους σε μία σειρά κρίσιμων τομέων για την περιοχή, ενώ παρεμβαίνουν δυναμικά και σε θέματα Πολιτισμού καθώς και με νέους ανθρώπους από το Λασίθι που δραστηριοποιούνται καινοτόμα στην τοπική οικονομία και στην εκπαίδευση.

Μετά την Κρήτη, το αμέσως προσεχές διάστημα, το πρόγραμμα του επικεφαλής του «Ποταμιού» προβλέπει αντίστοιχες περιοδείες σε ΄Ηπειρο και Πελοπόννησο, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις του στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

By