Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το σπίτι της Cameron Diaz στο Manhattan

Η διάσημη ηθοποιός από την Καλιφόρνια, διάλεξε την interior  designer Kelly Wearstler, για να δώσει στο σπίτι της στο Manhattan μία έντονη δόση της χολιγουντιανής λάμψης που τόσο λατρεύει.

Η ίδια εξηγεί «Κατηγορώ  τις κουβανέζικες ρίζες μου για την αγάπη μου στα λαμπερά πράγματα. Αλλά ήθελα επίσης να βρίσκομαι μέσα σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο στην κάθε του γωνιά. Η Kelly είναι απαράμιλλη, όταν πρόκειται για τον συνδυασμό αυτών των στοιχείων.

Στο καθιστικό επικρατούν παλ αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ, με το μαρμάρινο coffee table να δίνει ένταση στο χώρο. Στους ίδιους τόνους διαμορφώνεται και η τραπεζαρία με πιο έντονα τα μεταλλικά στοιχεία. Ο καθρέπτης που καλύπτει τον τοίχο, δίνει βάθος και φωτίζει το δωμάτιο.
Η κουζίνα μαρτυρεί την πολυτέλεια! Το πράσινο χρώμα τω ντουλαπιών έρχεται σε έντονη αντίθεση με το χρυσό του πάγκου.
Στο master bedroom το κρεβάτι έχει επενδυθεί με μεταξωτό ύφασμα που με τη βελούδινη πολυθρόνα υπενθυμίζει την δεκαετία του 1970.
Σε κανένα από τα υπόλοιπα δωμάτια δεν λείπουν τα μεταλλικά λαμπερά στοιχεία. η Kelly  έδωσε στην Cameron αυτό που πραγματικά επιθυμούσε, μια πολυτελή και cozy κατοικία για εκείνη και τους καλεσμένους της!

[custom_gallery id=»82646″]

By