Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το σπίτι της Courteney Cox στο Μαλιμπού.

Πριν γίνει ηθοποιός , η Courteney Cox ήθελε να σπουδάσει Αρχιτεκτονική, μάλιστα πρόλαβε να πάρει κάποια μαθήματα στο τομέα αυτό πριν κάνει τη στροφή για την καριέρα στο Hollywood.

Το πάθος της όμως για το design, τη διακόσμηση και τις κατασκευές δεν χάθηκε ποτέ.  Έτσι όταν αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το σπίτι της στο Μαλιμπού το πήρε όλο πάνω της!

Το κτίσμα βρίσκετε μέσα σε 2 στρέμματα γης που έχουν θέα τον Ειρηνικό και περιλαμβάνει guest cοttages, ένα γήπεδο τένις, αίθουσα προβολών και μία πισίνα με θαλασσινό νερό.
Η Cox θέλησε να δημιουργήσει ένα μοντέρνο barn-house. Επέλεξε να κινηθεί στους τόνους του γκρι και του λευκού σε όλους τους χώρους, καταλήγοντας σε ένα διαχρονικό κομψό αποτέλεσμα. Τα φυσικά στοιχεία όπως η πέτρα και το ξύλο εμφανίζονται σε τακτά διαστήματα κάνοντας τον χώρο ζεστό και φιλόξενο. Επιλεγμένα αντικείμενα τέχνης και ιδιαίτερου σχεδιασμού, καθώς και προσωπικά ενθύμια είναι αυτά που δίνουν χαρακτήρα στην οικία της Courteney  και αντανακλούν κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της.

[custom_gallery id=»93974″]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By