Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το συγκινητικό αντίο του Στάνκοβιτς

Ο Σέρβος μέσος μετά από 10 χρόνια στην Ίντερ, φεύγει από το Μιλάνο.

800px-Dejan_Stanković_-_Inter_Mailand_(2)Όταν τον Ιανουάριο του 2004 ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έφευγε από την Λάτσιο για να πάει στην Ίντερ έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, ούτε ο ίδιος δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Καθιερώθηκε στους «νερατζούρι», στους οποίους είχε πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα δέκα χρόνια, αποτελώντας τον παίκτη σημαία της ομάδας, διακρίθηκε, κέρδισε τίτλους και είχε ουκ ολίγες επιτυχίες.

Ωστόσο το πλήρωμα του χρόνο έφτασε και ο 34χρονος πλέον Σέρβος, είναι αναγκασμένος να ανοίξει το… δρόμο για τους πιο νεαρούς.

Έτσι, το Σάββατο, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Μιλάνο, με μία συγκινητική δήλωση…

«Ήταν τα δέκα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα αυτού του συλλόγου. Σε αυτά τα χρόνια μεγάλωσα ως άνδρας πρωτίστως και προς μεγάλη μου ευχαρίστηση ως ποδοσφαιριστής.

H οικογένειά μου θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Μοράτι. Αν σκεφτώ ότι δεν θα ξαναφορέσω τη φανέλα της Ίντερ, θα δακρύσω, αλλά είμαι πάντα ειλικρινής και τα δάκρυά μου θα είναι ειλικρινά. Δυστυχώς στη ζωή πρέπει να κοιτάς μπροστά. Αυτά τα χρόνια στο Μιλάνο έπαιξα δίπλα σε εξαιρετικούς αθλητές και κυρίως δίπλα σε σπουδαίους άνδρες.

Είναι δύσκολο να βρω λόγια να ευχαριστήσω τον καθένα ξανά. Ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτά τα χρώματα. Θα μείνουν για πάντα πάνω μου. Δεν μπορώ να τα σβήσω, κανείς δεν μπορεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By