Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το συγκλονιστικό βίντεο από το δυστύχημα του Πολ Γουόκερ

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο με το τραγικό δυστύχημα του διάσημου ηθοποιού Πολ Γουόκερ

walker620

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από το σημείο της μοιραίας σύγκρουσης της κόκκινης Πόρσε του Paul Walker. Η συντριβή του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Roger Rodas με συνοδηγό τον διάσημο ηθοποιό προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη της οποίας τις φλόγες και τον καπνό μπορούσε να διακρίνει κάποιος από πολύ μακρινή απόσταση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

[video_embed][/video_embed]

Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία

Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στο Λος Άντζελες, κατά το οποίο σκοτώθηκε ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Πολ Γουόκερ έρχονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ Daily Mail, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η κόκκινη Porsche στην οποία επέβαινε ως συνεπιβάτης ο 40χρονος ηθοποιός, και οδηγούσε ο φίλος του Ρότζερ Ρόντας να έκανε τη στιγμή του δυστυχήματος σε «κόντρες» με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στις αρχές, η κόκκινη Porsche έτρεχε σίγουρα με περισσότερα από 100χλμ/ώρα και ισχυρίζονται ότι στο δυστύχημα εμπλεκόταν ένα ακόμα αυτοκίνητο.

Ο Ρόντας, φίλος του Γουόκερ και ιδιοκτήτης της εταιρείας Always Evolving, ήταν και ο ίδιος επαγγελματίας οδηγός αγώνων ατύχηματας ενώ ασχολούνταν επίσης με ανταλλαγές αυτοκινήτων και παροχή υπηρεσιών σε αγώνες ταχύτητας.

Οι αστυνομικές αρχές κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία ή έχει καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή του δυστυχήματος να μεταβεί στο αστυνομικό κέντρο της περιοχής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By