Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το όραμα Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στο ποδόσφαιρο, που θα κριθεί από τις οικονομικές μελέτες.

084604

Το αποτέλεσμα του ελέγχου στον οποίο θα υποβληθούν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, θα καθορίσει τις εξελίξεις στο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για εμπλοκή στο ποδόσφαιρο.

«Θα εξετάσουμε όλες τις οικονομικές μελέτες και τότε θα είμαι έτοιμος να απαντήσω αν θα διεκδικήσω ή όχι το πλειοψηφικό πακέτο. Το ενδεχόμενο εμπλοκής που συζητώ είναι αποκλειστικά και μόνο για το πλειοψηφικό πακέτο», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο περιοδικό CRASH.

Συνεχίζοντας μάλιστα, είπε: «Κατανοώ τον ενθουσιασμό του κόσμου για κάθε νέα προσπάθεια, η οποία εκ των πραγμάτων γεννά νέες προσδοκίες. Από μικρό παιδί είμαι ταυτισμένος με την ιδέα του Παναθηναϊκού. Έτσι με μεγάλωσε ο πατέρας μου που έγραψε τη νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ με χρυσά γράμματα σε όλη την Ευρώπη».

Όσο για το ποιο είναι το όραμά του; «Το όραμα εξ ορισμού αποτελεί το άπιαστο όνειρο. Στόχος μου είναι η απόλυτη κυριαρχία εντός των συνόρων και πρωταγωνιστικός ρόλος στην Ευρώπη.

Επειδή όπως λένε οι κοντινοί μου άνθρωποι είμαι αρκετά παρορμητικός και λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική, σας εξομολογούμαι ότι το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό είναι η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να κλέβω πολύτιμο χρόνο από την οικογένεια και τα παιδιά μου. Με μόνο αντάλλαγμα το χαμόγελο της νίκης στα χείλη των φιλάθλων».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο της προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου, λέγοντας: «Ο κ. Αλαφούζος έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αν θα εμπλακώ εγώ ή όχι στο όλο εγχείρημα. Το πρώτο και κύριο είναι να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By