Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τσίπρας: Ανάγκη για προσφυγή στις κάλπες

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για δημιουργία κλίματος έντασης, κινδυνολογίας και αποσταθεροποίησης

ÁËÅÎÇÓ ÔÓÉÐÑÁÓ 3ï ÖÅÓÔÉÂÁË ÍÅÏËÁÉÁ ÓÕÑÉÆÁ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÐÑÏÅÄÑÏÓ

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για δημιουργία κλίματος  έντασης, κινδυνολογίας και αποσταθεροποίησης, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για το πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο, όπως ανέφερε, η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο.

Επανέλαβε την ανάγκη για προσφυγή στις κάλπες τονίζοντας ότι «μετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον, για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».

«Στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης, του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία» δήλωσε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός, προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης.

Ακόμη υπογράμμισε ότι «στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών».

By