Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσίπρας: Θα νικήσουμε με μεγάλη διαφορά

Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής που θα συζητήσει το ευρωψηφοδέλτιο και την διακήρυξη για τις ευρωεκλογές

tsipras 2

«Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι» και θα νικήσουμε με μεγάλη διαφορά διακήρυξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήματα που θέτουν ΜΜΕ ή και απλοί πολίτες αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει ή αν είναι έτοιμο να κυβερνήσει, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι «στις 25 Μάη, ο λαός θα γράψει ιστορία» .

Ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής που θα συζητήσει το ευρωψηφοδέλτιο και την διακήρυξη για τις ευρωεκλογές, ο κ. Τσίπρας προέβλεψε ότι, λόγω της κρισιμότητας της εκλογικής αναμέτρησης και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη «θα έχουμε απέναντι μας θεούς και δαίμονες» καθώς «θα επιστρατευτεί για άλλη μια φορά απέναντί μας, όχι μόνο η εγχώρια ολιγαρχία αλλά και η Ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική ελίτ».

Αναφερόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «ως πότε ο εξαφανισμένος από τη Βουλή και το δημόσιο διάλογο κύριος Σαμαράς, ως πότε ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός, θα κρύβεται πίσω από διαγγέλματα και παραμύθια αισιοδοξίας;», και πρόσθεσε: Κύριε Σαμαρά, θα απολογηθείτε στη Βουλή, θέλετε δεν θέλετε. Δεν πρόκειται να δοξαστείτε κρυπτόμενος. Θα απολογηθείτε, γιατί κάνατε το Μαξίμου φωλιά ακροδεξιών και συνομιλητών της Χρυσής Αυγής.

By