Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τσίπρας: Ψεύτες και επικίνδυνοι στην κυβέρνηση

«Οι ευρωεκλογές θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της επόμενης γενιάς» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

tsiprasAAA

«Όσο πιο μεγάλη είναι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, τόσο πιο γρήγορα θα αποκατασταθεί η κοινωνική αδικία και η ανάπτυξη» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα, από εκδήλωση του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Πράγα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε και πάλι την πολιτική σημασία των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου εκτιμώντας ότι «θα αποδειχθούν ένας σταθμός για τη γενιά μας. Που, σε μεγάλο βαθμό, θα καθορίσουν τη μοίρα και της επόμενης».

Σε νέα επίθεσή του κατά της κυβέρνησης με αφορμή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2015-2018, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «εκτός από ψεύτες είναι και επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν» και πρόσθεσε:

«Πως γίνεται να τελειώνουν το Μνημόνιο και η λιτότητα, ενώ το νέο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018 προβλέπει μέτρα λιτότητας μέχρι και το 2018; Στις δημόσιες δαπάνες, τους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων, τις επικουρικές συντάξεις. Όπως και τη μονιμοποίηση των χαρατσιών. Το δικό τους Μεσοπρόθεσμο αποδεικνύει πως είναι ψεύτες. Γι” αυτό εμείς λέμε: Εκτός από ψεύτες, είναι και επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν».

Πηγή: ΑΜΠΕ

By