Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπερασπιστής του Χίτλερ ο Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής

Ως υποστηρικτής του Χίτλερ εμφανίσθηκε ο Χρήστος Παππάς καθώς δεν αποκήρυξε κείμενό του με το οποίο εξυμνούσε τον Χίτλερ.

fosphotos.com | Alexandros Katsis
fosphotos.com | Alexandros Katsis

Ως αμετανόητος υποστηρικτής του Χίτλερ εμφανίσθηκε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, καθώς δεν αποκήρυξε παλαιότερο κείμενό του με το οποίο εξυμνούσε τον Χίτλερ. Το κείμενο, ανέγνωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος κατά την συζήτηση άρσης ασυλίας του.

Στο κείμενο, που έχει δημοσιευθεί προ ετών στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, ο Χρ. Παππάς ανέφερε ότι «εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή» στην επέτειο της αυτοκτονίας του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν, χαρακτήριζε τον Χίτλερ «Φύρερ του γερμανικού Ράιχ» και «οραματιστή της ενωμένης Ευρώπης», ενώ δήλωσε ότι «στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη» και ο αγών συνεχίζεται».

«Ευχαριστούμε τον Π. Τατσόπουλο που μας θύμισε γραπτά της νιότης μας. Τι να κάνουμε; Ο εθνικισμός πράγματι είναι η νιότη του κόσμου και στον εθνικισμό ανήκει το μέλλον του κόσμου», απάντησε ο Χρ. Παππάς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή ύψους 100.000 ευρώ κατά του Π. Τατσόπουλου επειδή χαρακτήρισε «νταβατζήδες» την Χρυσή Αυγή για όσα έγιναν τον Οκτώβριο του 2012 στο θέατρο «Χυτήριο». «Είναι η ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου, να μετατρέψουμε τη Βουλή σε φάμπρικα μηνύσεων και αγωγών, ώστε ο κάθε βουλευτής να αυτολογοκρίνεται», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπενθύμισε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης έχει επικαλεστεί τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιόν, προκειμένου να υποστηρίξει την αθωότητά του. «Ξέχασε όμως να πει ότι είναι πλαστογράφημα της ρωσικής αστυνομίας του 1903, ότι ήταν το αγαπημένο ανάγνωσμα του Χίτλερ. Ξέχασε να πει ότι αυτό χρησιμοποιήθηκε για διώξεις εναντίον όχι μόνο των Εβραίων, αλλά κατά της ανθρωπότητας», επεσήμανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Π. Τατσόπουλος δεν ζήτησε να αρθεί η ασυλία του και ο Χρ. Παππάς είπε ότι «με την ΣΥΡΙΖΑίκη λενινιστική παράλογη λογική του υπερέβη τον εαυτό του, απέδειξε τις σημαίνει αριστερά, η αριστερά των γκέι parade, η αριστερά που της λείπει ο ανδρισμός. Βάλατε την ουρά στα σκέλια και λέτε να μην αρθεί η ασυλία σας».

«Υπάρχει προσπάθεια κοινωνικού μιθριδατισμού, δηλητηρίασης του κοινωνικού σώματος», τόνισε ο Π. Τατσόπουλος σημειώνοντας ότι κάθε δεύτερη μέρα έχουμε μία ρατσιστική επίθεση και ότι έχει δρομολογηθεί «τσουνάμι βίας».

By