Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φάμπρι: Θα αφήσουμε την… σάρκα μας

«Όλοι πρέπει να τραβάμε μαζί το σχοινί».

fabriΚάλεσμα ενότητας από τον Φάμπρι ενόψει του παιχνιδιού της 25ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ζήτησε την στήριξη του κόσμου το Σάββατο, λέγοντας: «Θέλουμε οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια, πρέπει να κωπηλατεί προς την ίδια κατεύθυνση και όλοι πρέπει να τραβάμε μαζί το σχοινί προς την ίδια κατεύθυνση».

Όσο για το τι θα κάνουν ο ίδιος και οι παίκτες του; «Εμείς πρέπει να υποσχεθούμε και να δεσμευτούμε, ότι θα αφήσουμε την σάρκα μας στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα το κάνουμε και εγώ ιδιαιτέρως ζητάω με μεγάλη αγάπη την βοήθεια των οπαδών μας στον αγώνα με την Κέρκυρα. Παίζονται πάρα πολλά και πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα γίνουν πράξη τα λόγια του Ισπανού ή αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει το άσχημο ποσοστό του εντός έδρας, όπου σε 8 παιχνίδια μετράει μόλις 3 νίκες.

 

 

By