Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΦΑΓΕ: Νέες κινήσεις στην Αγγλία

Η ΦΑΓΕ διευρύνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο στην αγορά της Αγγλίας και παράλληλα επεκτείνει το δίκτυο διανομής της, αποκτώντας παρουσία σε περισσότερα σημεία πώλησης.

fage_1Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η ΦΑΓΕ λάνσαρε τρεις νέες γεύσεις του «Fruyo» (βατόμουρα, φράουλα και λεμόνι), ενώ σε ό,τι αφορά το δίκτυό της μετά τα καταστήματα Waitrose και το ηλεκτρονικό κατάστημα Ocado.com, οι Βρετανοί καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν το Fruyo από την αλυσίδα Sainsbury’s, αλλά και από τα σημεία των σουπερ μάρκετ WholefoodsBooths και Nisa.

Η γαλακτοβιομηχανία, μετά και τη δικαίωσή της από το Αγγλικό Εφετείο, το οποίο απέρριψε την προσφυγή της εταιρείας Chobani για την υπόθεση «Greek yoghurt», είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για την περαιτέρω ανάπτυξή της στη Βρετανία, όπου το ελληνικό γιαούρτι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Ωστόσο η εταιρεία επιδιώκει την αύξηση των πωλήσεών της και στην ελληνική αγορά, με την πρόσφατη απόφασή της να τοποθετήσει ξανά τα προϊόντα της στα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας Μαρινόπουλος, η οποία διαθέτει πάνω από 600 καταστήματα.

By