Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φώφη Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει, είναι εδώ»

Ο αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας σε προεκλογική της ομιλία υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ άκουσε το μήνυμα των πολιτών της πρώτης Κυριακή, ενώ αναφέρθηκε στην ενότητα της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»

gennimata610_210514

«Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει. Είναι εδώ, είναι γύρω μας, είναι παντού. Στα επιμελητήρια, στους συλλόγους, στα σωματεία, στην αυτοδιοίκηση. Έχουμε αφήσει το στίγμα μας στην ιστορία αυτού του τόπου»

Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε την προεκλογική της ομιλία στην Πάτρα η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Γι” αυτό δεν εγκαταλείψαμε στα δύσκολα. Μείναμε και το παλέψαμε. Γονατίσαμε, αλλά δεν λυγίσαμε. Και δεν θα τα παρατήσουμε ούτε και τώρα. Είμαι αισιόδοξη, ότι οι ευρωεκλογές είναι μόνο η αρχή για την ενότητα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης» είπε η Φώφη Γεννηματά και συμπλήρωσε:

«Την Κυριακή που μας πέρασε οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα. Μας είπαν «δεν έχουμε άλλες αντοχές».

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ το ακούμε πολύ προσεκτικά. Σε αυτή την αγωνία των Ελλήνων πολιτών εμείς απαντάμε με προοδευτική σταθερότητα. Όχι στασιμότητα, όχι αδράνεια, όχι άλλη λιτότητα, όχι άλλες θυσίες. Αποκατάσταση αδικιών, κοινωνική προστασία και κυρίως δουλειές για τα νέα παιδιά. Μας είπαν και κάτι ακόμα την Κυριακή που πέρασε. Ότι δεν θέλουν την πόλωση. Η πόλωση δεν δημιούργησε καμία δυναμική. Γι αυτό με την ψήφο και αυτή την Κυριακή, λέμε όχι στην πόλωση και δεξιά και αριστερά.

»Στηρίζουμε αυτοδιοικητικές παρατάξεις χωρίς κομματικές ταμπέλες, αλλά με πρόσημο προοδευτικό, κεντροαριστερό, ψηφίζουμε ανθρώπους που ξέρουμε ότι θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη μας και έχουν την ικανότητα να σταθούν στο ύψος των αναγκών στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

»Καταψηφίζουμε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που διαμόρφωσαν τους όρους αντιμετώπισης της κρίσης και μας επέβαλλαν όλες αυτές τις πολιτικές.

»Τέλος, στηρίζουμε με την ψήφο μας τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, γιατί θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε και την κατάσταση στην Ελλάδα. Έχουμε την δύναμη, έχουμε την πολιτική βούληση και έχουμε και ψυχή» κατέληξε η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας.

By