Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χαλάει ο καιρός

Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές

vroxiΑλλαγή καιρού με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χωρίς ωστόσο αξιοσημείωτη μεταβολή της θερμοκρασίας, προβλέπει για την σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους έντονες, θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στη Θράκη και στην ανατολική νησιωτική χώρα, κατά περιόδους πιθανώς να είναι έντονες.

Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν, περίπου 7 με 8 μποφόρ, ενώ σταδιακή εξασθένιση αναμένεται από το πρωί της Τετάρτης και από τα δυτικά.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται επίσης νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 14 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By