Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε οικισμό Ρομά

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας

koritsakiA

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» παραδόθηκε το τετράχρονο κοριτσάκι που εντοπίσθηκε σε οικισμό Ρομά, στα Φάρσαλα, καθώς από τις εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν δεν πρόεκυψε γενετική συμβατότητα με το αθίγγανο ζευγάρι, το οποίο παρουσιαζόταν ως γονείς του.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, σήμερα, για το θέμα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, από την πρόοδο των ερευνών έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία σε σχέση με την περίπτωση της μικρής, αλλά και γενικότερα της «δράσης» των δυο αθιγγάνων που είχαν την κηδεμονία της. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό, ότι η 40χρονη γυναίκα εμφανίζεται μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, το 1993, να έχει γεννήσει τρία παιδιά και άλλα τρία σε διάστημα τρεισήμισι μηνών.

Στο μεταξύ, σωρεία τηλεφωνημάτων έχει δεχθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας από ενδιαφερόμενους για το κοριτσάκι και την πιθανή αναγνώρισή του, ενώ σήμερα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της πιθανής αναγνώρισής του. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By