Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χατζημαρκάκης: Θα εκπροσωπώ την Ελλάδα στις ευρωεκλογές

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης θα είναι υποψήφιος με ελληνικό κόμμα στις ευρωεκλογές του 2014, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Chatzimarkakis 03Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης δηλώνει πως, στις επερχόμενες ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Μάϊο του 2014, θα είναι υποψήφιος με ελληνικό κόμμα, χωρίς όμως να αφήνει στοιχεία με ποιο κόμμα θα συνεργαστεί.

Πληροφορίες του thepaper.gr από το περιβάλλον του ευρωβουλευτή, ανέφεραν πριν περίπου ένα μήνα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ήθελαν στο δυναμικό τους τον κ. Χατζημαρκάκη και για το λόγο αυτό έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για να δουν αν είναι θετικός.

Παρόλα αυτά, σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο για αυριανή συνάντηση του ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτή, με στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης  σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε εκφράσει την πρόθεσή του να μη θέσει ξανά υποψηφιότητα στη Γερμανία και τόνισε πως αισθάνεται περισσότερο Έλληνας παρά Γερμανός, ενώ είχε καταγγείλει τη στάση της Γερμνανίας κατά της Ελλάδας.

By