Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Πιο πολύ Τούρκος παρά… Έλληνας βουλευτής» [εικόνες]

Οι προκλήσεις του μουσουλμάνου βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν

«Το κακό έχει παραγίνει» λένε στην Θράκη βουλευτές, στελέχη και τοπική κοινωνία, αναφερόμενοι στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. «Πιο πολύ λειτουργεί ως Τούρκος βουλευτής, παρά ως Έλληνας» λένε μιλώντας στο thepaper.gr. Αφορμή για τα διόλου κολακευτικά σχόλια που ακούγονται είναι οι δραστηριότητες του κ .Χατζηοσμάν. Πηγαινοέρχεται στην Τουρκία σχεδόν κάθε εβδομάδα και μάλιστα με το αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει η Βουλή των Ελλήνων.
χατζηοσμάν βουλή«Ποιόν εκπροσωπεί; Με τίνος την άδεια πηγαίνει; Έχει πάρει ποτέ άδεια απο την ελληνικη βουλή για να βγει στο εξωτερικό και μάλιστα με το Αυτοκινητο της Βουλής που βγαίνει σχεδόν κάθε βδομάδα απο Κήπους Έβρου;  Το  αρμόδιο Γραφειο ΥΠΕΞ στην Θράκη τι λέει επ” αυτών;» είναι μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν σπό την δραστηριότητα του βουλευτή Ροδόπης.

Επίσης ο κ. Χατζηοσμάν, απειλεί το ΠΑΣΟΚ ότι θα… παραιτηθεί.

Αφορμή η πρόταση νόμου που αναγνωρίζει τις γενοκτονίες, όπως περιλαμβάνονται στην σχετική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οφείλει να ενσωματώσει η χώρα μας.

«Αν επιμείνετε θα παραιτηθώ από βουλευτής» φέρεται να έχει διαμηνύσει στην Ιπποκράτους ο μουσουλμάνος βουλευτής κάνοντας πολλούς να μιλούν για «στυγνό εκβιασμό».

Στη φωτογραφία αριστερά, ο κ. Χατζηοσμάν (πρώτος από αριστερά) ποζάρει στην Τουρκικη Βουλή, μαζί με τον βουλευτή της περιφέρειας Bursa Χακάν Τσαούσογλου. Πρόκειται για Δυτικοθρακιώτη, ανιψιό του Χαλήτ Ερέν, του βασικού χρηματοδότη του Ισλάμ στη Θράκη.

χατζηοσμάν νοσοκομείο

Στη δεύτερη φωτό (διακρίνεται πρώτος από δεξιά) ο κ. Χατζηοσμάν επισκέπτεται στο νοσοκομείο Θρακιώτη μουσουλμάνο ασθενή απο το χωριό Κικήδιο, ο οποίος νοσηλεύεται με δαπάνες του… τουρκικού κράτους. Διακρίνεται επίσης ο υπουργός υγείας της Τουρκίας.

Είναι προφανές ότι το επικοινωνιακό μήνυμα που περνά η Άγκυρα με τέτοια… σόου, είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να νοσηλεύσει καν Έλληνα πολίτη…

By