Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Χατζησωκράτης: εφεύρημα η μετακίνηση της δημοτικής αστυνομίας

«Οι επιπτώσεις από μια τέτοια ενέργεια θα είναι αρνητικές και για τη δημόσια διοίκηση και για τη λειτουργία και το έργο της αυτοδιοίκησης» τονίζει ο υπεύθυνος προγράμματος της ΔΗΜΑΡ.

dimar«Το εφεύρημα να μεταφερθούν από τους δήμους όλοι οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ είναι εξευτελισμός της έννοιας της κινητικότητας. Κινητικότητα σημαίνει να μπορέσει να λειτουργήσει πραγματικά η δημόσια διοίκηση, να μπορέσει να φτιαχτεί η δημόσια διοίκηση με αξιολογήσεις και μετακινήσεις όπου υπάρχει ανάγκη» υπογράμμισε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο υπεύθυνος προγράμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, προσθέτοντας: «δεν είναι δυνατόν, η κυβέρνηση υποτασσόμενη στις πιέσεις της Τρόικας για να της παραδοθούν 12.500 ονοματεπώνυμα μετακινούμενων, να χρησιμοποιήσει το «τρικ» της μεταφοράς ολόκληρης της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ».

Για τη Δημοκρατική Αριστερά, «οι επιπτώσεις από μια τέτοια ενέργεια θα είναι αρνητικές και για τη δημόσια διοίκηση και για τη λειτουργία και το έργο της αυτοδιοίκησης» κατέληξε ο κ. Χατζησωκράτης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By